Uppgradera Vista gratis

Uppgradera Vista gratis

Publicerad

Tillägg 2009-04-02: En grundregel är att om något verkar för bra för att vara sant, så är det också det. Detta tips var PChemmas lilla bidrag till första april. Förlåt oss för det och dra i stället nytta av alla andra tusentals tips, som är helt fria från skämtlynne och garanterat fungerar.

Har du Vista Home Basic eller Home Premium i datorn? Nu kan du uppgradera till Vista Ultimate helt gratis och helt lagligt.

Världen är full av folk som letar i systemregistret efter roliga så kallade hack och modifikationer som kan göras i Windows - många av dem publiceras som tips här. Nu har det dykt upp en möjlighet att uppgradera de billiga hemversionerna av Windows Vista till den betydligt dyrare Ultimate-versionen. Att det fungerar måste vara en miss av Microsoft, men eftersom det inte behövs någon modifiering av Windows bryter du inte mot licensavtalet och metoden bör vara laglig.

Allt du behöver göra är att placera en fil med lite kod i mappen C:\Windows\Globalization och starta om datorn. Det handlar om en ren textfil, men innehållet i visual basic-kod är lite komplicerat, så i stället för att krångla till det kan du ladda ner hela filen här: globalization_305205a.zip

Packa upp zip-filen och placera innehållet i rätt mapp.

On
Off

1 kommentarer

Avatar

Inte inloggad

Logga in Bli medlem

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av PC Hemmas besökare

Windows 10 nu rekommenderad uppdatering

4 kommentarer

Andreas Rejbrand: @Reuter: Tack för länken! Det var hoppfull läsning, och ett tänkbart alternativ i framtiden. Dock är jag ändå väldigt nöjd med min nuvarande Windows 7-maskin, och jag har på senare år börjat tro...

Forum

Tester

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Artikelkommentarer

Nyhetsbrevet Uppsnappat

Uppsnappat har i över tio år levererat de senaste IT-nyheterna till tiotusentals läsare. Som prenumerant får du nyhetsbrevet varje tisdag och torsdag.
Uppsnappat är helt gratis, så varför inte teckna en prenumeration redan idag?