Transformer Pad Infinity har fyra kärnor

Transformer Pad Infinity har fyra kärnor

Publicerad

Asus nya datorplatta har, trots en skärm med full HD och fyrkärnig processor, en tjocklek på endast 8.5mm. Asus Transformer Pad Infinity (TF700T) är enligt företaget tänkt att vara det mest kraftfulla alternativet för Androidanvändare som planerar att köpa en platta under 2012.

För att kunna driva den nya högupplösta skärmen har Asus valt Nvidias kraftigaste version av Tegra 3-processorn, Quad-core T33 på 1,6 gigahertz, i kombination med grafikprocessorn 12-Core Geforce ULP. Vidare finns en gigabyte DDR3L-minne och 64 gigabyte lagringsminne. Skärmen är på 10,1 tum och upplösningen 1 920 x 1 200 med LED-bakgrundsbelysning och tiofingrars multitouch.

Plattan har två kameror, åtta megapixel på baksidan och två på fronten. Inbyggda högtalare och anslutningar för HDMI, minneskort och hörlurar. Vikten är 598 gram och måtten 263 x 180.8 x 8.5 millimeter. Som vanligt när det gäller Transformer-serien finns en dockningsstation med tangentbord och extra batteri. Priset för Transformer Pad Infinity TF700T WiFi blir 5 800 kronor när den släpps 25 juli och för hela paketet med dockningsstation 7 000 kronor.

On
Off

5 kommentarer

Avatar

Inte inloggad

Logga in Bli medlem

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av PC Hemmas besökare

Kolla mac-adresser

2 kommentarer

KOL: kol

Forum

Tester

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Artikelkommentarer

Nyhetsbrevet Uppsnappat

Uppsnappat har i över tio år levererat de senaste IT-nyheterna till tiotusentals läsare. Som prenumerant får du nyhetsbrevet varje tisdag och torsdag.
Uppsnappat är helt gratis, så varför inte teckna en prenumeration redan idag?