Soundblaster Axx - mer än bara högtalare

Soundblaster Axx - mer än bara högtalare

Publicerad

Soundblaster är noga med att påpeka att de tre produkterna i den nya Axx-serien inte bara är högtalare, utan är till för att ge enkelhet och en ny upplevelse till användare av mobila enheter. Till skillnad från vanliga högtalare innehåller de mikrofoner, plus en fyrkärnig ljud- och röstprocessor som tar hand om en hel del avancerade funktioner.

Anslutning till mobila enheter sker via USB eller Bluetooth (enbart USB för den minsta modellen) och sedan finns tillgång till eliminering av störande omgivningsljud vid samtal, automatisk volymkorrigering för samtal vid förflyttning i rummet och ljudförbättring för musik och film. För styrning av Soundblaster Axx finns appar för Android och IOS.

Produkterna dyker upp under sommaren och är ganska rejält prissatta - 2 000 för den största modellen SBX 20, 1 500 kronor för mellanmodellen SBX 10 och 1 000 kronor för minstingen SBX 8. Frågan är hur många som vill betala flera tusen för en högtalare till mobilen, hur bra den än är.

On
Off

0 kommentarer

Avatar

Inte inloggad

Logga in Bli medlem

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av PC Hemmas besökare

Windows 10 nu rekommenderad uppdatering

3 kommentarer

Reuter: Get Windows Media Center Running on Windows 10 in a Few Easy Steps http://www.lifehacker.co.uk/2015/09/11/get-windows-media-center-running-windows-10-easy-steps

Forum

Tester

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Artikelkommentarer

Nyhetsbrevet Uppsnappat

Uppsnappat har i över tio år levererat de senaste IT-nyheterna till tiotusentals läsare. Som prenumerant får du nyhetsbrevet varje tisdag och torsdag.
Uppsnappat är helt gratis, så varför inte teckna en prenumeration redan idag?