Förhandstitt på IOS 6

Förhandstitt på IOS 6

Publicerad

Under den pågående Apple Worldwide Developers Conference visade man under måndagen upp en för-handsversion av det kommande operativsystemet IOS 6 - och det innehåller många nyheter, över 200 enligt Apple själva.

Bland annat ingår en ny kartapp med förbättrad navigation, nya Siri-funktioner och stöd för flera språk, inbyggt Facebookstöd och förbättrad telefonfunktion med bland annat möjlighet att besvara ett inkommande samtal med ett SMS.

Annat nytt är exempelvis förbättringar till Safari,utvecklade e-postfunktioner, utvecklad delning av foton, stöd för Facetime-samtal över mobilnätet och Passbook, en app för att hålla reda på biljetter och liknande.

IOS 6 kommer att finnas tillgängligt som en fri uppdatering till Iphone, Ipad och Ipod Touch under hösten.

On
Off

1 kommentarer

Avatar

Inte inloggad

Logga in Bli medlem

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av PC Hemmas besökare

Windows 10 kommer 29 juli

7 kommentarer

Urabn: Någon som vet om maskiner kopplade mot en Server Essentials 2012 R2 skall bli diskvalificerad som "domänansluten"? En av tre klienter går att reservera på hos mig. Samma OS på alla och alla...

Forum

Detta innehåll är skapat av PC Hemmas medlemmar.

Tester

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Artikelkommentarer

Nyhetsbrevet Uppsnappat

Uppsnappat har i över tio år levererat de senaste IT-nyheterna till tiotusentals läsare. Som prenumerant får du nyhetsbrevet varje tisdag och torsdag.
Uppsnappat är helt gratis, så varför inte teckna en prenumeration redan idag?