Terastation med iSCSI

Terastation med iSCSI

Publicerad

Buffalo Technology har presenterat två nya enheter i Terastation 5000-familjen - Terastation 5200 med två diskplatser och 5400 med fyra. Båda är utrustade med Intel Atom Dual-Core-processorn D2550/4, två gigabyte snabbt DDR3-minne, USB 3.0, dubbla gigabitportar och RAID-stöd.

Båda modellerna kan användas som NAS (Network Attached Storage) och iSCSI (Internet Small Computer System Interface), vilket gör dem lämpliga för små till mellanstora företag som är i behov av en multifunktionell lagringslösning.

Dessutom finns stöd för direktströmmad övervakning med IP-kamera. En Terastation är kapabel att hantera upp till tio IP-kameror och det finns flera funktioner för förbättrad säkerhet, som säkerhetskopiering, filduplicering och stöd för lagring i molnet.

Priserna börjar vid 550 dollar (ungefär 4 000 kronor) för två terabytes lagringskapacitet.

On
Off

0 kommentarer

Avatar

Inte inloggad

Logga in Bli medlem

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av PC Hemmas besökare

Staten vill beslagta Piratebay-domänen

9 kommentarer

Mats: Snart kollapsar hela den svenska ekonomin,skattpengar används till allt och alla mer eller mindre vansinniga projekt. Demokraturen är redan ett faktum,enskilda myndighetsutövare sätter sig över lag...

Forum

Detta innehåll är skapat av PC Hemmas medlemmar.

Tester

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Artikelkommentarer

Nyhetsbrevet Uppsnappat

Uppsnappat har i över tio år levererat de senaste IT-nyheterna till tiotusentals läsare. Som prenumerant får du nyhetsbrevet varje tisdag och torsdag.
Uppsnappat är helt gratis, så varför inte teckna en prenumeration redan idag?