Windows 8 RP släppt

Windows 8 RP släppt

Publicerad

Den sista förhandsversionen av Windows 8 innan det börjar bli dags på allvar kan nu laddas ned hos Microsoft. Release Preview innehåller en del tydliga uppdateringar och mycket nytt under skalet. Det uppenbara är mer inställningsmöjligheter för Metro-gränssnittet och några nya appar, som E-post, Nyheter, Resor och Sport.

Det finns också ett förbättrat stöd för flera skärmar och nya föräldrakontrollfunktioner. Dessutom är Internet Explorer 10 förbättrat.

Enligt Microsoft finns det ytterligare tusentals förbättringar, men det mesta är buggrättningar och småförbättringar. Det mesta är sig faktiskt likt sedan Consumer Preview, men systemet bör vara stabilare och bättre fungerande. Den skarpa versionen av Windows 8 kan väntas före årets slut.

Från och med 2 juni drar Microsoft igång Windows Upgrade Offer, vilket innebär att alla som köper en dator med Windows 7 förinstallerat kan köpa en uppgradering till Windows 8 för 15 dollar (ungefär 110 kronor). Microsoft Windows 8 Release Preview finns tillgänglig på 14 språk, bland dem svenska. Vi får hoppas att resten av svenskan inte är lika usel som startskärmen...

Ladda ned här.

On
Off

4 kommentarer

Avatar

Inte inloggad

Logga in Bli medlem

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av PC Hemmas besökare

Genväg till Hotmail

1 kommentar

Gäst: 77

Forum

Tester

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Artikelkommentarer

Nyhetsbrevet Uppsnappat

Uppsnappat har i över tio år levererat de senaste IT-nyheterna till tiotusentals läsare. Som prenumerant får du nyhetsbrevet varje tisdag och torsdag.
Uppsnappat är helt gratis, så varför inte teckna en prenumeration redan idag?