Samsung utökar mobilens minne

Samsung utökar mobilens minne

Publicerad

Samsung har meddelat att de har påbörjat tillverkningen av fyragigabits (512 megabyte) LPDDR2-minneskomponenter med 20 nanometers processteknik

Sådana minneslösningar bör göra det möjligt att öka mängden internt minne i smartphones och plattor till två gigabyte, vilket troligen kommer att möjliggöra nya typer av mobila applikationer och ökad skärmupplösning på mobila enheter utan prestandakompromisser.

Genom att stapla fyra fyragigabits LPDDR2-komponenter i ett enda paket kan Samsung leverera tvågigabyteslösningar med en tjocklek på 0,8 millimeter. Det nya paketet kan bearbeta data med upp till 1 066 megahertz och utlovar bättre energieffektivitet tack vare den tunnare processtekniken.

On
Off

0 kommentarer

Avatar

Inte inloggad

Logga in Bli medlem

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av PC Hemmas besökare

Långsamt via routern

2 kommentarer

göran p: Jag har haft ett liknande fenomen i min gamla router, en Cisco RVS4000. I mitt fall fick jag låga genomströmningsvärden då SPI var aktiverat. Det i och för sig en säkerhetsfunktion. Men så fungerade...

Forum

Detta innehåll är skapat av PC Hemmas medlemmar.

Tester

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Artikelkommentarer

Nyhetsbrevet Uppsnappat

Uppsnappat har i över tio år levererat de senaste IT-nyheterna till tiotusentals läsare. Som prenumerant får du nyhetsbrevet varje tisdag och torsdag.
Uppsnappat är helt gratis, så varför inte teckna en prenumeration redan idag?