Samsung utökar mobilens minne

Samsung utökar mobilens minne

Publicerad

Samsung har meddelat att de har påbörjat tillverkningen av fyragigabits (512 megabyte) LPDDR2-minneskomponenter med 20 nanometers processteknik

Sådana minneslösningar bör göra det möjligt att öka mängden internt minne i smartphones och plattor till två gigabyte, vilket troligen kommer att möjliggöra nya typer av mobila applikationer och ökad skärmupplösning på mobila enheter utan prestandakompromisser.

Genom att stapla fyra fyragigabits LPDDR2-komponenter i ett enda paket kan Samsung leverera tvågigabyteslösningar med en tjocklek på 0,8 millimeter. Det nya paketet kan bearbeta data med upp till 1 066 megahertz och utlovar bättre energieffektivitet tack vare den tunnare processtekniken.

On
Off

0 kommentarer

Avatar

Inte inloggad

Logga in Bli medlem

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av PC Hemmas besökare

Windows 10 kommer 29 juli

7 kommentarer

Urabn: Någon som vet om maskiner kopplade mot en Server Essentials 2012 R2 skall bli diskvalificerad som "domänansluten"? En av tre klienter går att reservera på hos mig. Samma OS på alla och alla...

Forum

Detta innehåll är skapat av PC Hemmas medlemmar.

Tester

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Artikelkommentarer

Nyhetsbrevet Uppsnappat

Uppsnappat har i över tio år levererat de senaste IT-nyheterna till tiotusentals läsare. Som prenumerant får du nyhetsbrevet varje tisdag och torsdag.
Uppsnappat är helt gratis, så varför inte teckna en prenumeration redan idag?