Sharps nya, stora, energisnåla LED-TV

Sharps nya, stora, energisnåla LED-TV

Publicerad

Sharp kommer under de närmaste månaderna med flera nya Led-TV-apparater i fotbolls- och OS-vänliga storlekar och med låg energiförbrukning. Serien bär namnet Aquos och storlekarna går från 60 tum upp till 80 tum.

Ytterligare energisparande uppnås genom att skärmarnas bakgrundsbelysning kontinuerligt anpassas till det omgivande ljuset i rummet. Samtliga modeller har också bland annat integrerad internetanslutning med tillgång till ett stort antal appar från livsstil till nyhetsuppdateringar, och en webbläsare, direkt via fjärrkontrollen.

80-tummaren LC-80LE646S är enligt Sharp den största LED-TV:n på Europamarknaden. Energiklassen är A++, vilket innebär att den förbrukar lägre energi än betydligt mindre tv-apparater med LCD-skärm. 70-tummaren LC-70LE836S och 60-tumsmodellen LC-60LE841S är utrustade med Sharps fyrfärgssystem Quattron och 3D. Energiklassen är A+.

LC-70LE741S och LC-60LE741S med 70- respektive 60-tumsskärm har även de 3D-teknik, internetanslutning, timeshift och USB-multimedia, medan LC-60LE636S är en 60-tums instegsmodell med många multimediamöjligheter. Energiklassen är A+ för alla tre.

Rekommenderade cirkapriser startar vid 15 000 kronor för den minsta modellen och går upp till 50 000 kronor för 80-tumsmodellen.

On
Off

2 kommentarer

Avatar

Inte inloggad

Logga in Bli medlem

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av PC Hemmas besökare

Kolla mac-adresser

2 kommentarer

KOL: kol

Forum

Tester

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Artikelkommentarer

Nyhetsbrevet Uppsnappat

Uppsnappat har i över tio år levererat de senaste IT-nyheterna till tiotusentals läsare. Som prenumerant får du nyhetsbrevet varje tisdag och torsdag.
Uppsnappat är helt gratis, så varför inte teckna en prenumeration redan idag?