Tunnare tangenter till nya plattan

Tunnare tangenter till nya plattan

Publicerad

Nu kan du skydda din nya Ipad med ett tangentbord. Logitech Ultrathin Keyboard Cover ska se till att den högupplösta skärmen inte repas och underlätta för användaren när det är dags för längre skrivsessioner.

Skyddet är tillverkat i aluminium och tangentbordet kommunicerar med plattan via Bluetooth. Precis som företagets tidigare lösningar av samma slag fungerar enheten även som ett litet ställ till datorplattan.

Likt Apples så kallade Smart Cover ser magneter till att skyddet fäster på Ipaden och att datorplattan "vaknar/somnar" automatiskt när man lyfter på skyddet eller lägger det på plats.

Den som använder det trådlösa tangentbordet under två timmar per dag behöver inte vara rädd för att batteriet ska ta slut förrän efter ett halvår, uppger tillverkaren. Skyddstangentbordet fungerar även till Ipad 2 och kostar motsvarande 680 kronor vid lanseringen i USA. 

On
Off

0 kommentarer

Avatar

Inte inloggad

Logga in Bli medlem

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av PC Hemmas besökare

Långsamt via routern

2 kommentarer

göran p: Jag har haft ett liknande fenomen i min gamla router, en Cisco RVS4000. I mitt fall fick jag låga genomströmningsvärden då SPI var aktiverat. Det i och för sig en säkerhetsfunktion. Men så fungerade...

Forum

Detta innehåll är skapat av PC Hemmas medlemmar.

Tester

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Artikelkommentarer

Nyhetsbrevet Uppsnappat

Uppsnappat har i över tio år levererat de senaste IT-nyheterna till tiotusentals läsare. Som prenumerant får du nyhetsbrevet varje tisdag och torsdag.
Uppsnappat är helt gratis, så varför inte teckna en prenumeration redan idag?