Ny 27-tummare från Acer

Ny 27-tummare från Acer

Publicerad

Hundra kronor per tum. Det får du betala för Acers senaste LED-skärm. En full-HD-modell som, enligt tillverkaren, ökar din produktivitet tack vare bildytan på 27 tum.

Bildvisaren kostar alltså 2 700 kronor och ska fungera på både arbetsplatsen och i hemmet, för användare som gärna arbetar med flera öppna program intill varandra samtidigt.

Modellen heter V273HLObmid. Den har en responstid på fem millisekunder och VGA-, HDMI- och DVI-portar. De sistnämnda har HDCP-stöd. Ljusstyrkan uppgår till 300 candela per kvadratmeter och betraktningsvinkeln ligger på 170/160 grader. Skärmen har även inbyggda högtalare och levereras med Acer Edisplay manager.

On
Off

0 kommentarer

Avatar

Inte inloggad

Logga in Bli medlem

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av PC Hemmas besökare

Redaktionen

1 kommentar

staf: Hej på er ! Jag läser gamla pc hemma tidningar ! Nr 5 maj 1996, på sidan 110 . Där finns en pratbubbla som fyllas i, Nu vet lite sen fylla i den och sända in den ! USA priedent och vc prident !...

Forum

Detta innehåll är skapat av PC Hemmas medlemmar.

Tester

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Artikelkommentarer

Nyhetsbrevet Uppsnappat

Uppsnappat har i över tio år levererat de senaste IT-nyheterna till tiotusentals läsare. Som prenumerant får du nyhetsbrevet varje tisdag och torsdag.
Uppsnappat är helt gratis, så varför inte teckna en prenumeration redan idag?